Siunaustilaisuuden videostriimaus

Lue tämä artikkeli tilatessasi siunaustilaisuuden videostriimausta. Artikkelissa on ohjeita siitä, mitä TVideo tarvitsee onnistuneen striimin toteuttamiseksi ja mihin striimi menee.

TVideo tekee siunaustilaisuuksien videostriimaukset laadukkaasti kahdella kameralla ja lähetykseen sisällytetään tarvittavat grafiikat muun muassa papin nimi ja virsien numerot sekä muita mahdollisia tietoja.

Tarvittavat ennakkotiedot

Toimita seuraavat tiedot mieluiten sähköpostilla:

  • Siunaustilaisuuden aika ja paikka
  • Vainajan nimi, syntymä- ja kuolinpäivä
  • Haluttu aloituskuva, johon lisätään edellä olevat tiedot
  • Ohjelman kulku
  • kuhunkin ohjelmakohtaan henkilön nimi, virren numero, musiikkiesityksen nimi
  • laskutusyhteystiedot
  • muut yhteystiedot mahdollisten lisätietojen kysymiseksi

Mistä striimi on katsottavissa

Videotriimi lähetetään oletuksena TVideon omalle youtube -kanavalle piilotettuna. Striimi perustetaan muutamaa päivää ennen tilaisuutta ja silloin lähetetään striimin linkki sähköpostitse tilaajalle, jolloin hän voi jakaa sitä muille henkilöille ja näin kutsua katsomaan lähetystä.

Siunaustilaisuuden jälkeen

Alkuperäinen lähetyksen tallenne pidetään youtubessa katsottavana 1-2 viikkoa, jonka jälkeen se poistetaan, ellei tilaaja halua sitä säilytettävän. Livevideo tallennetaan myös paikan päällä siltä varalta jos esimerkiksi tapahtuisi striimin katkeaminen. Näin saadaan ohjelma kuitenkin katsottavaksi vaikka sitten muutamaa tuntia myöhemmin. Tämä tallenne toimitetaan myös joka tapauksessa tilaajalle ladattavaksi, jolloin sen voi arkistoida itselle. Ladattavaan videotiedostoon toimitetaan linkki sähköpostitse tyypillisesti jo samana päivänä, kun tilaisuus on ollut.

Secured By miniOrange