Editointi

Videon tarina ja rytmi rakennetaan lopulliseen muotoonsa editoinnissa

Vasta editoinnissa laadukkaasti kuvattu videomateriaali pääsee oikeuksiinsa. Ylimääräiset kohdat leikataan pois ja aineistoa tiivistetään, jotta tärkein sanoma saadaan tuotua esille. Lopullinen silaus videolle luodaan värisäädön, äänimiksauksen sekä mahdollisesti lisättävien tekstien tai muiden lisägrafiikoiden avulla. 

TVideo tekee ammattitaitoiset video- ja editointipalvelut nykyaikaisella tekniikalla ja editoi oletusarvoisesti kaikki kuvaamansa materiaalit, joista asiakas saa valmiin videotuotoksen haluamassaan formaatissa. Myös BluRay- tai DVD-levyt ovat mahdollisia.

Itse tuotettujen materiaalien lisäksi, TVideo editoi myös valmista, muiden kuvaamaa materiaalia; edellytyksenä, että asiakkaalla on täydet oikeudet materiaaliin.

Editointiin TVideo käyttää media-alalla lähes vakiintunutta Mac-tietokonetta sekä luotettavaa, ammattikäyttöön tarkoitettua Final Cut Pro -editointiohjelmaa.

Lisänä kevyet animaatiot

TVideo pystyy luomaan kevyitä animaatioita tai liikegrafiikoita. Kyseessä voivat olla niin logoanimaatiot, alkutunnukset, tulosgrafiikat, nimiplanssit kuin siirtymäefektitkin musiikkislingillä. 

Katso esimerkkivideo TVideon toteuttamasta liikegrafiikasta tästä (Porsche Sprint Challenge NEZ videoiden grafiikka).